Bu haber kez okundu.

Facebook kendi özel uygulamasını kullanmayan kullanıcıların fotoğraflarını silecek.

 7 Temmuz'a kadar Facebook Moments uygulamasını yüklemeyen kullanıcıların fotoğraflarının silineceği belirtiliyor.

Facebook, geçtiğimiz yılın Temmuz ayında kullanıcılar arasında fotoğraf paylaşımı yapılmasını sağlayan Moments isimli servisi hizmete sokmuştu. Facebook Moments servis, söz konusu bu fotoğrafları ‘senkronize' isimli bir albümde saklanıyordu.
Webtekno'nun haberine göre şirket, 7 Temmuz tarihine kadar bu uygulamayı yüklemeyen kullanıcılarının, Senkronize isimli albümde yer alan tüm fotoğraflarının silineceğini söylüyor.
Webtekno, Facebook'un tıpkı Messenger olayındaki gibi -uygulama yüklü olmadan sohbet edilmesinin önüne geçilmesine vurgu yapılıyor- Moments uygulamasını da kullanıcılarına zorla yükletmeye çalıştığını iddia ediyor.
Bu bağlamda Moments adındaki uygulamayı yüklemeniz gerekebilir. Böylece sizin cihazlarınızdan senkronize olan fotoğraflar Facebook'un bulut servislerinde saklanmaya devam edebilecek.
 

Kaynak: Sözcü
BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Anahtar Kelimeler:
FACEBOOKFacebook Moments

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

öğretmen, eğitim, haber, meb, kamu, e okul, öğretmenler, sendika, psikoloji, sağlık, ekonomi, kamuhaber, meb haber, öğretmen haber, eğitim haberleri, öğretmen sorunları, eğitim psikolojisi, milli eğitim, kamu haber