Bu haber kez okundu.

Kadınların 10 tehlikeli sorusu
 
 

Soru 1:
 Bende bir değişiklik fark ettin mi?
Cevap: “Elbette” diyerek suratını biliyormuş tavrına bürü. Ona bu değişikliğin çok yakıştığı söylemelisin.
 
Soru 2: Bugün bir şeyler yapalım mı?
Cevap: Muhtemelen aklına sıradan bir plan gelecek fakat romantik bir akşam yemeği değildir.
 
Soru 3: Sence bu yakıştı mı?
Cevap: Büyülenmişcesine bir ifadeyle onaylamadığın sürece tatmin olmayacaklardır.Eğer bunu yaparsan günün kahramanısınız.
 
Soru 4: O kız kim?
Cevap: Hangi kız?

Soru 5: Neden cevap vermiyorsun?
Cevap: Kadınların dilinden kurtulmak istiyorsan üstüne yıldırım düşse de o soruya cevap vermen gerekiyor.

Soru 6: Ben mi Adriana Lima mı?
Cevap: Adeta bir Alec Baldwin oyunculuğuyla, sanki Adriana Lima bir paçavraymış gibi hareketlere girişmek.

Soru 7: İstemiyorsan söyle?
Cevap: Eğer bir kadın senden bir şey istiyor ve ardından bu soruyu soruyorsa bu retorik bir sorudur, o şey ne olursa olsun deli gibi yapmak istiyorsundur. Bunu kanıtla, alevlere ver kendini.

Soru 8: Benimle tanışmasaydın ne yapardın?
Cevap: Bu soru uzman kategorisinde yer aldığı için kesin bir cevabı yoktur fakat sen yine de olumlu konuş.

Soru 9: O kızı neden ekledin?
Cevap: (Hikayeyi sana bırakıyoruz)

Soru 10: Ahmet sana neden aşkım diye mesaj atmış?
Cevap: Bu numarayı yapacak kadar yaban çakalıysan kaçmayı da biliyorsun demektir.

BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

öğretmen, eğitim, haber, meb, kamu, e okul, öğretmenler, sendika, psikoloji, sağlık, ekonomi, kamuhaber, meb haber, öğretmen haber, eğitim haberleri, öğretmen sorunları, eğitim psikolojisi, milli eğitim, kamu haber