Bu haber kez okundu.

Bülent Arınç\'tan önemli açıklamalar! Kamu personeline bayram müjdesi!

Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kurban Bayramı tatili öncesinde arefe günü, kamu personelinin yarım gün idari izinli sayılacağını bildirdi

Arınç, bayram tatili boyunca köprü ve otoyol geçişlerinin ücretsiz olacağını bildirdi.

KURBAN BAYRAMI 9 GÜN

Arınç 14 Ekim pazartesi gününün tatil ilan edildiğini ve Kurban Bayramı'nın 9 gün olacağını belirtti.

Suriye ile ilgili 3 Ekim'de süresi dolacak teskere takvim müsait olursa 3 Ekim'de Genel Kurul'da görüşülecektir.

DEMOKRATİKLEŞME PAKETİ

"Siyasetçiler bugün açıklanan Demokratikleşme Paketi için ne diyeceklerdir? Meslek odaları neler söyleyecekler hemen hemen bir çok konuya sizler vakıfsınız. Eğer peşin olarak yapılacak olanlara karşı çıkarsanız mahcup duruma düşebilirsiniz. Burada konuşulan hususlara bir kişi peşin hükümlü olduğu için karşı çıkabilir. Beklentisi karşılanmadığı için karşı çıkabilir. Ya da siyasi olarak karşı çıkılabilir.

Pakette şunlar şunlar var diyerek doğru ve yanlışları söyleyenlere şimdiden teşekkür ederiz. MHP yarıntı toplantısında Genel Başkan düzeyinde açıklama yapacaktır. Merakla bekliyoruz. Ancak bugün başkan vekili PKK’nın isteğiyle paketin açıklandığını söylüyor. Çelişkiye bakar mısınız? BDP tarafından ise içi boştur.”

'BİZİM İÇİN DEĞERLİ OLAN HALKIMIZIN NE DEDİĞİDİR'

Bizim için değerli olan halkımızın ne dediğidir. Şu ana kadar aldığımı haber şudur: Türkiye’nin bütün illerinde halkın nabzı tutulmuştur. Yüzde 75 olumlu karşılanmıştır Yüzde 25’in içinde kısmi eleştiriler. Bu konuda sorusu olan herkesi muhatap olarak söylüyorum. Başbakanımız net olarak şunu söyledi. Bu bir süreçtir. 11 yıldır attığımız adımlara ilaveten bunları yapacağız. Yarın başka adımlar atabiliriz demiştir.

Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ’ın başkanlığında Alevi vatandaşlarımızla ilgili çalışmalarımız henüz tamamlanmadı. Talepleri çözmeye ve halletmeye çalışıyoruz. Madem ki süreç bitmemiştir yarını beklemek varken, bardağın dolu tarafından görmeden yüzde 10’luk varsa boş kısmı hakkında konuşmayı doğru bulmuyorum."

habertürk

BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

öğretmen, eğitim, haber, meb, kamu, e okul, öğretmenler, sendika, psikoloji, sağlık, ekonomi, kamuhaber, meb haber, öğretmen haber, eğitim haberleri, öğretmen sorunları, eğitim psikolojisi, milli eğitim, kamu haber